17. joulukuuta 2014

Tanssiloma Etelä-Suomessa!

Istun parhaillaan junassa matkalla kohti Etelä-Suomea, ja tiedossa on sekä ulkomaanmatkailua että tanssilomailua. Kuukauden mittainen joululoma yliopistolta mahdollistaa pitkän oleskelun etelässä ja tutustumisen moneen uuteen tanssipaikkaan. Tänä vuonna en voi ainakaan valittaa tekemisen puutetta joululomalla, sillä alustava aikataulu näyttää seuraavalta:

Viikko 1
22.12. - 26.12. Jouluristeily Saksaan Finnlinesilla. Jouluaattoon sisältyy vierailu Schwerinin linnassa ja joululounas linnan talvipuutarhassa. Vierailun päätteeksi linnassa on vaskipuhallinkonsertti. Henkilökohtaisesti en ole suuri vaskipuhaltimien ystävä, mutta en nyt aivan suoriltaan tyrmää ajatusta. Muut päivät kuluvat laivalla, jossa on kaikenlaista ohjelmaa. Laivabändin lisäksi mukana on Finlandersin Jussi Lammela. Siellä on jonkinnäköinen tanssimahdollisuus, nyt vain peukut pystyyn, että tanssittajia olisi myös! Otan varmuuden vuoksi seeprat mukaan, jotta tunnistautuminen helpottuu.

26.12. Värisuora (Hyvinkään järjestötalo). Nämä ovat päivätanssit, joten en odota mitään suurta ja mahtavaa. Hyvinkää valikoitui kohteeksi lyhyen ajomatkan vuoksi, mutta jos laivalla pääsee paljon tanssimaan, taidan jättää tapanintanssit suosiolla väliin.

27.12. LUMOn avajaiset (Vantaa). Tämä on aika varma tapaus, eli lähden mielenkiinnosta tutustumaan uuteen tanssipaikkaan. Tai paikkahan ei ole mikään uusi, mutta lavatanssitoiminta on uutta. LUMO sijaitsee Vantaan Villissä lännessä eli Korsossa, mikä luo tanssireissulle oman jännittävän lisänsä. Stereotypiat kunniaan!

Viikko 2
Nyt on pakko sanoa, että tanssiviikko näyttää harvinaisen hyvältä, nimittäin samalle viikolle sattuu Sinitaivas, Hurma, Varjokuva ja FBI-Beat! Siinä on melkeinpä koko tanssilavojen aateli koossa!

31.12. Sinitaivas (Tanhuhovi, Lohja). Uudenvuoden tansseista ei ollut suurta epäilystä. Sinitaivas on varma tanssittaja, ja Lohja on vielä mukavan ajomatkan päässä. Odotan innolla minkälaista on viettää uusivuosi tanssilavalla!

1.1. Hurma (Pesis, Lahti). Hurma tuntuu kiertävän ahkerasti etelää joulun aikaan, joten ei ollut yllätys, että kyseinen bändi sattui melkein pakosti ohjelmistooni. Mutta mikäs siinä, nuoria tanssijoita vetävä (?) ja lattareita soittava bändi - sopii!

2.1. Varjokuva (Teeriharju, Somero). Mitä olisi tanssiohjelmisto ilman Varjokuvaa? Somerolle alkaa olla jo turhankin paljon matkaa, mutta mieluummin ajan Varjokuvan vuoksi muutaman ylimääräisen kilometrin kuin lähden lähiseudulle tanssimaan huonomman bändin tahtiin. Ainoastaan superhuono ajokeli saa minut muuttamaan taktiikkaa.

3.1. FBI-Beat ja Hurma (LUMO, Vantaa). Ellei LUMOn tansseissa ole jotain todella pahasti pielessä, FBI-Beatin ja Hurman yhdistelmä saa minut sinne takuuvarmasti uudestaan.


Viikko 3

5.1. Ruusulinna? Satulinna?
Paluupäivä Kuopioon on vielä epäselvä, joten en tiedä olenko enää viimeisenä maanantaina menossa mihinkään tanssimaan. Jos olen, vaihtoehtona on Ruusu- tai Satulinna. Ennakkoon olin lyönyt lukkoon yhden Ruusulinna-käynnin, mutta se ei jotenkaan sopinut tähän lukujärjestykseen. 5.1. on viimeinen mahdollisuus Ruusulinnalle, mutta luulenpa, että edellisviikon neljän päivän putkea seuraa pieni tanssivapaa. Loppiaisena on sitten jo oltava Kuopiossa, sillä tanssiseuramme järjestää Musiikkikeskuksella kevään avajaisgaalan, jonne minulla on lippu ostettuna (en sentään ole itse siellä esiintymässä!). Tanssillinen loma on edessä, ja sen päätteeksi tulen takaisin kotiin - tanssimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti