8. joulukuuta 2014

Varjokuva @ IsoValkeinen 6.12.2014

Itsenäisyyspäivän tanssit IsoValkeisella Varjokuvan johdolla kuulosti yhdistelmältä, joka vetäisi paikan tupaten täyteen. Olihan siellä porukkaa ja isolla parketilla oli tuttu tiivis tunnelma. Oli tehtävä valinta haluaako katsella Varjokuvaa ja himmailla tanssimista vai tanssia täysillä pikkulavalla. Pikkuparketti parempine lattioineen vei voiton, ehtiihän sitä  Varjokuvaa nähdä sellaisessakin paikassa, jossa tanssiminen on mahdollista. IsoValkeinen on siitä erikoinen tanssipaikka, että siellä on periaatteessa aivan sama kuka on illan artisti, koska paremmalle pikkulavalle sitä ei kuitenkaan näe eikä kuule.

Pikkuparketin DJ:t huomioivat mielestäni hyvin eri tanssilajeja. Sieltä tulee yleisimpien lajien lisäksi salsaa, sambaa, jiveä, rockia... Polkat saisi varmasti pyytämällä. Eilen tuli jotenkin ekstrapaljon salsaan sopivia biisejä ja niitä pääsi kerrankin vetämään kunnolla. Ensimmäiset fuskut ja buggit ison lavan tungoksessa tuntuivat kankeilta, mutta parketin vaihdoksen jälkeen niihin tuli sama rivakkuus kuin ennenkin. Kyllä kädenalitanssien pyörityksessä on sitten hauskaa!

Tanssilipun hinta oli 17 euroa ja sen päälle 1,5 euroa jokaisesta vesilasillisesta... Tarvitseeko tähän edes kommentoida mitään! Tuohon hintaan saisivat edes kunnostaa isomman lavan. Siinä on koko lavan levyisiä käsittämättömiä railoja, joihin on jatkuvasti kompastumassa. Tai voisiko uudistumisen aloittaa vaikka tarjoamalla sen ilmaisen veden?

Valituksesta huolimatta aion lähteä Valkeiselle myös ensi lauantaina. Rauhalahteen suunnistan keskiviikkona ja perjantaina. Täytyy ottaa kaikki irti "kotitansseista" ennen siirtymistä vieraille vesille! Joulun ja vuodenvaihteen aikoihin pääsen tutustumaan Etelä-Suomen tanssipaikkoihin ja käynnissä on parhaillaan ankara suunnittelu tanssiohjelmasta. Hurma näyttäisi esiintyvän paljon, joten ennustan itselleni Hurmaavaa loppuvuotta tanssin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti