27. maaliskuuta 2015

Arvio: Night Club Stella (Iisalmi)

Tympiikö tanssilavoilla soitettu musiikki? Kaipaatko buggin tehoharjoitusta? Monet lavatanssit päättyvät sen verran aikaisin, että niistä ehtii vielä hyvin yökerhoon jatkoille! Stellassa hanskataan asiakaspalvelun taito ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. Tanssilattia on pieni, mutta toimiva. // Arvio perustuu 5 käyntikertaan.Tunnelma ja miljöö: 7/10

Tanssilattia: 6/10

Hinta/laatu-suhde: 9/10

Asiakaspalvelu: 10/10

Kokonaisarvosana: 8Alkuillasta on sen verran väljää, että tanssiparketin saa valloittaa Stellassa melkein yksinään. Voin vain ihmetellä miksi. Sisäänpääsymaksu koostuu perjantaina ainoastaan 2 euron narikkamaksusta. Tanssittavaa musiikkia monta tuntia väljällä tanssilattialla vain kahdella eurolla, ja vettä saa isoissa laseissa ilmaiseksi tiskiltä. Kuka laittaa paremmaksi? Jos ongelmakohtia etsii, niin pientä tunnelman puutetta on havaittavissa ihmisten vähyydestä johtuen.

Lauantaina tuntuu olevan enemmän porukkaa, mutta ruuhka alkaa silti vasta reilusti puolenyön jälkeen. Ruuhka-aikaan saa harjoitusta pienellä lattiapinta-alalla tanssimiseen. Joskus on niin ahdasta, että lavatansseissa saisi jo vihat niskoilleen, jos edes yrittäisi mitään kädenalitanssia. Ruuhka tarkoittaa myös tahmaista lattiaa, koska jostain syystä niiden juomien kanssa on aivan pakko heilua juuri tanssilattialla. Sisäänpääsymaksu on 5 euroa, mutta lipun hintaan kuuluu narikka. Satunnaisesti Stellassa on myös elävää musiikkia, jolloin lipun hinta on korkeampi.

Yleislämpötila on ainakin talvisaikaan tanssilavoja viileämpi ja tanssilattian kohdalla toimii tuuletus. Parin buggin jälkeen näistä ei tunnu olevan enää apua. Tanssiparketti ei ole paras, jolla olen tanssinut, mutta kuivana lattia on käyttökelpoinen kädenalitansseihin. Parketti on neliönmuotoinen ja sen yhden sivun kyljessä on pitkulainen lisäkaistale. Tanssilattia on pieni, mutta yökerhoympäristön huomioiden toimiva.

Miten muut asiakkaat suhtautuvat tanssiharrastajiin? Jotkut siemailevat baaritiskillä juomaansa ja vilkaisevat nopeasti tanssilattialle. Pian pää kääntyy uudestaan eikä aikaakaan, kun koko jakkara on pyöräytetty kohti parkettia. Toisinaan tuntemattomat ihmiset intoutuvat jopa aplodeeraamaan kappaleen päätteeksi. Etenkin vanhempi väki tuntuu olevan innoissaan poikkeavasta tanssityylistä, mutta nuoret osoittavat lähinnä tyrmistyneitä ja huvittuneita katseita - tai sitten he vain nauravat suoraan päin naamaa.

Kuten perinteisesti yökerhoissa, musiikki on enimmäkseen buggina tanssittavaa, mutta joukossa on muutama fusku ja jopa jive. Lattareista salsa/samba on vahvimmilla, mutta buggilla on kuitenkin selkeä ylivoima tanssilajien kirjossa. Nämä tanssilajit tietävät sitä, että tanssiessa tulee kuuma. Erittäin. Aikana ennen tanssiharrastusta en tiennyt, että yökerhosta voi poistua niin hikeä valuvana, lievää hengenahdistusta potevana ja pohkeet liisterissä. Stella ei korvaa lavatansseja, mutta paritanssi yökerhossa tuo vauhdikasta vaihtelua normaaliin tanssiarkeen. Erityisen hyvin Stella-tanssit soveltuvat lavatanssien jälkeiseksi piristysruiskeeksi, jossa tiristetään viimeisetkin tehot kropasta irti. Jos kaipaa oikein tehotanssitreenejä, suosittelen niiden harjoittamiseen alkuiltaa, jolloin tilaa on reilusti.

Stellan henkilökunta - koko matkan ovelta narikan kautta baaritiskille - tietää mitä hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa. Harrastajatanssijoiden lämmin vastaanotto ja huomiointi muutenkin on uskomatonta, koska mehän olemme juuri niitä huonoimpia asiakkaita kassan kannalta. Stellassa on kopterointi sallittu ja henkilökunnan kommenttien perusteella jopa toivottavaa. Sinne tuntee aina olevansa tervetullut.

Tanssija tykkää:

  • erinomainen asiakaspalvelu
  • hinta-laatusuhde
  • riittävä ilmastointi


Stella on avoinna pe ja la 22 - 04 (K-20)


Louhenkatu 9, 74100 Iisalmi

www.clubstella.fi


2 kommenttia:

  1. Tarvitseeko tähän yökerhoon omat eväät? Ainakin humalaiset wannabe-buggaajat voin kuvitella paikalle...

    VastaaPoista
  2. Jos haluaa tanssia "oikeasti", niin ehdottomasti! Pari kertaa olen törmännyt Stellassa kilpatanssijoihin ja muihin lavatanssijoihin, mutta yksinään heiluvia känniläisiähän siellä enimmäkseen on, kuten normaalissa yökerhossa.

    VastaaPoista