23. tammikuuta 2017

Arvio: Alapitkän nuorisoseuran tanssit

"Voitteks te tehä seuraavassakin tanssissa ton et sä nostat naisen noin korkeelle?" Näin toivoi laulaja heti ensimmäisen fuskun jälkeen! Alapitkän tanssit pääsivät ihan yllättämään viime lauantaina, sen verran hyvä yhtye oli buukattu esiintymään. Aiemmin minulla oli Alapitkästä jokseenkin ristiriitainen käsitys, mutta nyt sattui vaihteeksi erittäin positiivinen yllätys. Tämän innoittamana palaan pitkän tauon jälkeen tanssipaikka-arvioiden pariin. Onhan noista Alapitkän nuorisoseuran tansseista kokemusta jo kahden vuoden ajalta.

Tanssipaikka-arvio

Alapitkän nuorisoseuran tanssit tuovat sopivaa vaihtelua parillisille tanssijoille. Esiintyjien laatu vaihtelee, mutta tanssitilaa on ravintolatanssehin verrattuna paljon. //Arvio perustuu noin 10 käyntikertaan.

alapitkä tanssit


Seurantalo sijaitsee sopivasti Kuopion ja Iisalmen puolivälissä, ja siellä näyttää käyvän porukkaa molemmista suunnista. Parkkitilaa on runsaasti. Oven lähettyvillä on mielestäni vartioitu, maksullinen narikka, mutta ilmainenkin narikka löytyy, kun suunnistaa ovesta vasemmalle. Lipun maksuun käy vain käteinen.

Tanssilattialla on neliöitä, mutta lattia on todella liukas jopa kumipohjaisilla kengillä. Kappaleparin päättyessä suurin osa tanssijoista jää lattialle, eikä hakurivejä näy missään. Oma pari on käytännössä pakko olla mukana, tai on tiedettävä, että paikalle tulee paljon tanssituttuja. Muuten ilta menee istuskeluksi., tai vaihtoehtoisesti voi suunnata pubin puolelle laulamaan karaokea.

Hinta-laatusuhde vaihtelee paljon ja joidenkin yhtyeiden kohdalla lipun hinta menee jo kipurajan yli. Väsyneestä pappahumppabändistä 13 euroa ei ole mielestäni kohtuullista, mutta esimerkiksi Heidi Pakarisesta tai viime kertaisesta Rami Rafael + Markku Ketola -kombosta 15e oli ihan ok. Alapitkän tansseista minulla on hyvin vaihtelevia kokemuksia: joskus olen lähtenyt pois jo ensimmäisen tunnin aikana, joskus tanssit ovat täysin hintansa arvoiset. Nettisivujen mukaan lipun hinta on 13e, mutta ainakin viimeksi se oli nostettu viiteentoista. Mikä lie on keskihinta. 


Vettä saa kahvion lisäksi erillisestä vesipisteestä. Kahviosta olen ostanut syötävää vain pari kertaa, mutta sieltä löytyy erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia. Suosittelen herkullisia itsetehtyjä karjalanpiirakoita, jotka bongasin ja testasin viimeksi!Tunnelma ja miljöö: 7/10

Tanssilattia: 7/10

Hinta/laatu-suhde: 7/10

Asiakaspalvelu: 9/10

Kokonaisarvosana: 7,5

+ ravintolatansseihin verrattuna paljon tanssineliöitä
+ joskus positiivisia yllätyksiä esiintyjien puolesta
- oma pari oltava mukana
- liukas lattia


Tanssit talvikaudella joka toinen lauantai klo 20 - 00.30. 

Vesipiste löytyy, narikka ilmainen/maksullinen. Liput 13 - 15 euroa.

Tanssiohjelmisto (linkki päivitetty 24.1.2017) 
Räsäläntie 3
71910 Alapitkä

Kuva: © 2017 Alapitkän Nuorisoseura Ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti