30. tammikuuta 2017

Arvio: Runnin tanssit

Runni sopii vaihteluksi talvikauden tansseihin. Esiintyjien taso vaihtelee, mutta ottaen huomioon pääsymaksuttomuuden, keskimäärin Runnilla on hinta-laatusuhteeltaan ihan hyvät tanssit.  // Arvio perustuu noin 20 käyntikertaan.

runni tanssit iisalmi


Tunnelma ja miljöö: 7/10

Tanssilattia: 7/10

Hinta/laatu-suhde: 8/10

Asiakaspalvelu: 9/10

Kokonaisarvosana: 7,8


Runnille on Iisalmen keskustasta noin parinkymmenen minuutin ajomatka. Pihassa on parkkitilaa melko hyvin. Narikka on ilmainen. Erillistä vesipistettä ei ole, mutta baaritiskiltä saa puolen litran vesilasin 1 eurolla. Alkoholitarjoilusta huolimatta humalaisia ei ole ikinä näkynyt. 

Meno vaikuttaa enemmän sitä, että hotellivieraat käyvät ottamassa pari drinkkiä ja siinä seurustelun lomassa vierailevat välillä tanssiparketilla. Runnille suosittelen ottamaan oman parin mukaan: parittomia + tanssivia ihmisiä on vähänlaisesti. Joskus paikalle sattuu eksymään esim. isompia naisporukoita, jolloin haettavia on tavallista enemmän, mutta suurin osa tanssii saman parin kanssa koko ajan. Ikäjakauma painottuu vanhempaan väestöön, mutta pelkistä eläkeläistansseista ei silti ole kyse. 

Esiintymässä saattaa olla mitä tahansa, tangomarkkinatyypeistä rockabillyyn ja pappaduoihin. Erittäin positiivista on se, ettei pääsymaksua ole yleensä ollenkaan! Luottaako Runni hotellin täyttöasteeseen, alkoholimyyntiin vai eikö lipputuloilla muuten vain ole väliä, sitä en tiedä. Jos ei ole varma esiintyjän tanssittavuudesta, Runnilla voi käydä katsomassa, miltä meno vaikuttaa ja tarvittaessa jatkaa matkaa esimerkiksi Peltohoviin Kiuruvedelle. 

Tanssilattia on pienehkö, mutta toimii yleensä. Suosituimmissa tansseissa, esim. uutenavuotena, tungos on niin valtava, ettei tanssimisesta voi puhua. Sisustukseltaan Runni on tyylikäs ja viihtyisä, varsinkin jos verrataan vanhahtavaan Peltohoviin.

Minulle Runni on toiminut hyvänä vaihteluna silloin, kun yökerhokiintiö on täynnä eikä Kuopioon asti jaksa lähteä ajamaan tanssien takia. Kesällä lähden mieluummin lavatansseihin, mutta pitkän talven aikana lähitanssipaikat tulevat sen verran tutuiksi, että kaikenlainen vaihtelu on tervetullutta. Joskus Runnin tanssit aiheuttavat pettymyksen, mutta joskus esiintyjä paljastuu aivan loistavaksi tanssiyhtyeeksi. 

+ ei pääsymaksua (yleensä)
+ vaihtelevia esiintyjiä
- pienehkö tanssilattia


Tanssit lauantaisin, myös muina viikonpäivinä (kannattaa seurata tapahtumakalenteria). N. klo 20-01. Satunnaisesti tanssikursseja ja lavatanssijumppaa ym.
Vesilasi 1e, ilmainen narikka. Liput pääsääntöisesti 0 euroa. 
Tanssiohjelmisto (linkki päivitetty 25.1.2017) 
Spa Hotel Runni
Runnintie 407
74595 Runni 

Kuva: © Iisalmen kaupunki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti