26. helmikuuta 2017

Graceville, Honkamäki & KTK!

Viikko sitten perjantaina Gracevillessä esiintyi Janne Tulkki. Kuten jo etukäteen oli odotettavissa, fanijoukko valtasi koko tanssilattian, enkä tanssinut kuin yhden kappaleen. Kun Marko Haaviston Paha vaanii eli loistava fusku lähti soimaan, tanssilattia oli ensimmäistä kertaa tyhjänä, joten oli aika singahtaa äkkiä parketille. Kun kylmiltään vetäisee täysillä tanssien, hengästyminen on melkoista ja pariminuuttinen rokottaa voimat koko loppuillalta. Koska tanssit Gracevillessä jäivät lyhyeksi, jatkui ilta vielä Stellassa. Olo oli oudon voimaton eikä tanssiminen tuntunut normaalilta. Seuraavana aamuna harkoistakaan ei meinannut tulla mitään, sen verran väsynyttä meininkiä oli.

Tiistaisen yksityisoikeuden verkkotentin jälkeen postilaatikkoon kolahti kauppatieteen kandidaatin tutkintotodistus. Siitä lähtien olen viettänyt ansaittua lomaa ilman opiskelukuvioita, mummoharrastukseni eli ristikkolehtien parissa. Huomenna olisi tarkoitus palata arkeen ja aloittaa valmistautuminen viimeiseen tenttiin.

kauppatieteen kandidaatti tutkintotodistus arvosanat ktk


kirppu punainen pelikaani ristikot

Eilen olin uusintana Honkamäen tansseissa, tällä kertaa teemana oli 40-luku. En sattunut löytämään 40-luvun tyylistä mekkoa, joten päätin olla aikaani edellä ja pukeuduin modernisti enemmän 50-luvun henkeen. Porukkaa oli selvästi vähemmän kuin viimeksi, ja kato kävi jo 23 maissa, vaikka tanssit olisivat jatkuneet puoli yhteen. Maaliskuussa Honkamäellä 50-luvun iltamissa esiintyy Mika Lappalainen, joten veikkaanpa, että silloin on tanssijoita enemmän kuin tarpeeksi. Sen verran täyteen kyseinen esiintyjä sai esimerkiksi Runnin. Toivotaan, että tanssit vähän piristyisivät, kun ei tuo Honkamäki yhtään hassumpi tanssipaikka ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti