1. elokuuta 2017

Kyllikinranta & blogihaaste

Edelliset kaksi viikonloppua olen tanssinut tutussa Kyllikinrannassa. Toissa kerralla esiintyi Taikakuu, joka oli vieläkin parempi kuin mitä muistelin viime kesältä. Jotenkin oli vain niin poikki, ettei tanssimisesta meinannut tulla mitään. Paljon aikaa tulikin kulutettua kahvion puolella.

Eilen vuorossa oli LäpiValaisu-tanssit - jo kolmannet tälle kesälle. Energiaa oli riittämiin, sillä kilpatanssiharjoitukset ovat tauolla, eikä edellisistä Kyllikki-tansseista tullut tanssimittaa täyteen. LäpiValaisu soittaa tanssimusiikkia tosi monipuolisesti, ekstrapisteitä tulee takuuvarmoista lattareista. Tykkään ja suosittelen edelleen! Onneksi porukat ovat alkaneet löytää tämän uuden tanssiorkesterin, tanssijoita oli melkein normaalimäärän, kun taas viime kesänä vain säälittävä kourallinen. Hyvä hyvä!

Muuten tanssit menivät hyvin, mutta unohtelin yli vuoden ajan jauhettua samban peruskoreografiaa. Ei sillä, että koreogafiaa olisi pakko mennä, mutta se sattuu olemaan ainut sarja, jota olen ikinä opetellut, ja se soveltuu hyvin lavatansseihinkin. Samba on ollut nyt kesällä vain muutaman viikon tuolla, enkä enää olekaan täysin jyvällä. Ei tule mitään. Lihasmuistini on näköjään paljon lyhyempi tanssissa kuin pianonsoitossa. Myös kaikki kilpatanssissa opitut sambajutut jäivät hienosti taka-alalle - onneksi ohjaaja ei ollut näkemässä :D Noo, ensi kerralla paremmin.

elumen hiusväri musta
Noin 5 kk jahkailun jälkeen sain aikaiseksi värjätä hiukset kesäkuntoon, vihdoin olen taas mustahiuksinen!!

Lopuksi vielä pohdintoja Hetalta saamaani blogihaasteeseen eli kysymyksiin vastataan tanssikappaleiden nimillä. Olen tosi huono tanssimusiikin kanssa, tiedän tosi vähän artistien kappaleita nimeltä. Ajattelin helpottaa tilannetta, ja vastaan vain parittomien numeroiden kysymyksiin. Jonkin verran jouduin googlettamaan ja tutkimaan Spotifyta, mutta tässä (vitosta lukuun ottamatta totuudenmukaiset...) vastaukseni:


1. Oletko mies vai nainen? Savolainen nainen (Sakari Kuosmanen)
3. Mitä elämä sinulle merkitsee? Koko elämä edessä (Myrskytuuli)
5. Kuvaile asuinpaikkaasi? Satulinna (Jari Sillanpää)
7. Kuvaile parasta ystävääsi? Siniset silmät (Leif Lindeman)
9. Millainen sää on nyt? Kuumaa asfalttia (Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty)
11. Jos elämästäsi tehtäisiin tv-sarja, mikä sen nimi olisi? Tanssii kuin John Travolta (Jari Sillanpää) [Toiveajattelua? :D]
13. Mitä pelkäät? Paha vaanii (Marko Haavisto & Poutahaukat)
15. Minkä neuvon haluaisit antaa? Kanna mukanasi unelmaa (Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani)

Mikäli tämän sattuu lukemaan sellainen tanssibloggaaja, joka ei ole vielä tätä haastetta saanut, niin tervemenoa postaamaan omat vastaukset! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti