8. joulukuuta 2017

Soratien laitaa on nyt Sujuu kuin tanssi!

Soratien laitaa oli alun perin matkailublogi, enkä tuolloin olisi ikinä uskonut kirjoittavani joskus tanssiblogia. Matkablogista se muotoutui sekalaiseksi matka-, opiskelu- ja lavatanssiblogiksi. Yhtäkkiä huomasinkin kirjoittavani pelkkää tanssiblogia. Koska blogin nimi ei enää millään tavalla kuvasta nykyistä aihetta, olen jo pidempään miettinyt nimiuudistusta.

soratien laitaa on nyt sujuu kuin tanssi kilpatanssiblogi


Blogin uusi nimi on Sujuu kuin tanssi. Hieman kulunut sanonta, mutta se viittaa selkeästi tanssiin, eikä se rajoita blogin aihetta liikaa. Vaikka nykyisin kirjoitan kilpatanssiblogia, en voi tietää, muuttuuko mieleni tulevaisuudessa ja hurahdanko johonkin muuhun tanssilajiin. Nimi on myös helposti muistettava.

Samalla ajattelin ryhtyä bloggaamaan omalla nimelläni. Sen on voinut selvittää helposti esim. verkkotunnuksen haltijan tiedoista tai vaikkapa Itä-Suomen yliopistosta valmistuneiden listalta. Jos jatkossa aion tanssikisoihin, nimi paljastuu joka tapauksessa. Miksen siis suoraan bloggaisi ilman nimimerkkiä?

Jos olet linkittänyt Soratien laitaa -blogiini esimerkiksi oman blogisi sivupalkissa, käythän vaihtamassa osoitteen uuteen: www.sujuukuintanssi.fi Muita toimenpiteitä muutos ei aiheuta.

Muutos toteutuu lähiaikoina, vielä on pieni hetki aikaa esittää vastalauseita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti