7. tammikuuta 2018

Uusi tanssivuosi käyntiin

Joulutauolla näin unta, että tanssin sambaa ja cha chata paljon paremmin kuin mihin nykyiset taitoni riittävät - tämä oli selvä merkki, että tanssimaan oli päästävä (toivottavasti uni oli myös enne).

Vuosi vaihtui Siilinjärvellä Kunnonpaikan tansseissa, johon lähdin esiintyjän innoittamana. Marko Haavisto & Poutahaukat oli yhtä hyvä kuin ennenkin. Tanssimista joutui harjoittamaan tosi minipienesti, mutta musiikki korvasi kaiken. Minua ei haitannut edes lattarien puute, mikä on jo paljon!

Eräs nainen tuli huomauttamaan, että minulla näkyy stay upien rajat mekon alta ja että kannattaisi vetää niitä ylöspäin. Hetken aikaa löi tyhjää, kun mietin miten raja voi näkyä, vaikkei minulla ole koko sukkia jalassakaan. Kohta tajusin, että olin laittanut vahingossa pitkälahkeisemmat sortsit jalkaan, ja ne sitten vilkkuivat mekon alta. Tällainen "tyylimoka" tuli nyt tehtyä, mutta huomattavasti pahempaa olisi ollut lähteä ne stay upit jalassa tansseihin, huh huh!

kunnonpaikka tanssit marko haavisto


Viime viikolla ei vielä ollut ohjattuja tunteja, mutta kilpatanssivuoroilla sai käydä omatoimisesti. Kertasimme läpi muut vakiot paitsi wieninvalssin. Jos johonkin menee hermo, niin kilpatangoon. Se on todella oudon tuntuista koko tanssi. 

Vakioiden kanssa on nyt sellainen kausi, että minulla alkaa olla motivaatio-ongelmia. On ihan hyvä, että E-luokassa ei saa vielä erikoistua, koska olisi suuren suuri houkutus keskittyä vain lattareihin ja ihan vähän quickstepiin. Yritän pitää mielessä, että vakioiden harjoittelu auttaa myös lattaritanssimista. Mutta, ensi viikolla pääsen taas lattariharjoituksiin, ja kyllä se vakiointokin sieltä löytyy, kun vain sitkeästi harjoittelee ja huomaa edistyvänsä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti