Kilpatanssin harjoituskengät

Minulla on tanssikenkiä kohta enemmän kuin tavallisia! Olen jo monta kertaa ostanut “viimeiset tanssikengät pitkään aikaan – näillä pärjää nyt monta vuotta”. Juu, ei ole pärjännyt. Lajinvaihdon seurauksena ostoslistalle tuli vähintään lattari- ja vakiokengät. Nyt lisänä ostin vielä miesten lattarikenkiä muistuttavat harjoituskengät.
kilpatanssi_harjoituskengät
Käyttömukavuus on täysi kymppi – kengät ovat tosi pehmoiset jalassa. Olenkin muutaman viime viikon tanssinut näillä kengillä ihan vain laiskuuttani. Samalla “oikeat” kengät säästyvät ehkä-tuleviin-kisoihin.
Lattareissa kaipaisi korkeampaa korkoa, mutta vakioissa tanssini ei ole niin vakaata, joten näiden matala ja leveä korko tuntuu todella sopivalta. Kilpatanssissa ei muita pohjamateriaaleja tunneta, eli näissäkin on haljasnahkapohjat.
Ainut miinus on, että pidemmissä harjoituksissa nämä saattavat alkaa tuntua tukalalta, kun on tottunut avonaisiin, sandaalimallisiin lattarikenkiin.
portdance-harjoituskengät
Kilpatanssissa kimallusta ei voi olla liikaa – siksi jopa harjoituskengät on koristeltu glitterillä 😎
portdance-tanssikengät
Olen varmaan suositellut kaikkia testaamiani tanssikenkiä (paitsi paksupohjaisista Bleyereistä mielipiteeni on muuttunut, ne eivät enää tunnu hyviltä!), ja niin suosittelen näitäkin. Lavatansseihin en edelleenkään lähtisi korkokengissä, mutta lavalattarien harjoituksiin nämä olisivat erittäin käypäiset, korko nimittäin auttaa tanssimista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *